termékek > rejtett minitokos redőny > szúnyogháló
   
Falba építhető, Kívülről szervizelhető, Tökéletes nyílászáró rögzítés
Construma nagydíj, BNV nagydíj
   
ablakra
A Baltavári Redőny összes redőnytípusába beépíthető a függőleges mozgású szúnyogháló. Valamennyi levezető sínünk kétkamrás, a belső oldalon a redőny alatt fut a szúnyogháló. Minden esetben ilyen lefutót alkalmazunk, így utólag bármikor beépíthető a szúnyogháló.
 
Lefutósin
Lefutósínjeink belső, szúnyogháló számára kialakított kamrája speciálisan elvékonyított lezárással készül, így amennyiben Ön nem rendel szúnyoghálót annak helye rejtve marad, utólagos igény esetén viszont „kitéphető” és beépíthető a szúnyogháló.
 
ajtora
Erkélyajtóra a Magyar Termék Nagydíjas szabadalmaztatott világ újdonságunk a többfunkciós redőnylevezető ad lehetőséget! A bele rejtett függőleges tengelyre tekeredő szúnyoghálót lehet kifeszíteni a redőny és a nyílászáró síkja közé.
 
Kombi szúnyoghálós lefutósínnel ablak
Kombi szúnyoghálós lefutósínünk egyedülálló módon egy hagyományos duplakamrás lefutósín méretein belül tartalmazza a függőleges szúnyogháló tengelyét. A kombi sín magassága megegyezik rendszerünk többi elemével, így láthatatlanul kombinálható minden redőnytípusunknál.
 
redonnyel kombinalt
   
 
Tipus
Szélesség
Magasság
Ablak
150 (cm)
180 (cm)
Egyszárnyú ajtó
120 (cm)
240 (cm)
Kétszárnyú ajtó
280 (cm)
240 (cm)

 
Rejtett minitokos redőny további képek
0
ajanlom
0
Kapcsolódó Információk
0
Kérdések és válaszok
gomb
0
Letölthető anyagok