termékek > b-rekord redőnytok > termékismertető
B-Rekord Redőnytok termekismerteto
 
B-Rekord további képek
0
ajanlom
0
Kapcsolódó Információk
0
Kérdések és válaszok
gyakori kérdések
0
Letölthető anyagok
   
Redőnytok+áthidaló, Legkorszerűbb, Egyszerű+gyors
A megoldás minden problémára, ami valaha felmerült a redőnnyel kapcsolatban
 
Hőátbocsájtási tényező
A B-REKORD® a világon egyedülálló módon egy falazatba építhető áthidaló ami egy falazóelem magasságon belül a hőszigetelt redőnytokot is magában foglalja!
B-Rekord redőnytok
Egyszerűen, gyorsan, házilagosan is beépíthető, mert a méretezett betonacél armatúrát is tartalmazza. Garantált és tökéletes hőszigetelést biztosít, így Önnek nem kell a kivitelezés miatt aggódnia.

A beépített redőnytokba utólag bármikor beszerelhető a redőny és szúnyogháló, ezzel ütemezhetővé válnak a kivitelezés költségei, az utolsó fázisban történő szerelés pedig pontos illesztéseket és szerviz lehetőséget biztosít a falkávához és a párkányhoz.

A falra felültetett redőnytokoknak, így ennek is, praktikus előnye az ablakkávából kikerülő, a nyílászáró nyitását nem zavaró, belső falsíkon lefutó gurtni bevezetés is, de a B-REKORD® elő vannak készítve az egyre elterjedtebb redőny mozgató csőmotorok fogadására is.
 
Redőny szebb illeszkedéssel
A redőny külső kávába való szebb illeszkedése volt a célunk azzal, hogy az eddigi porlakk szórásos festés helyett a látható, alsó alumínium elemeket egy új eljárással, kvarchomokos műgyantával kezeljük. Az így kialakult, a vakolathoz hasonló, strukturált felületet a munkálatok végén, homlokzati festékkel a vakolat színére lehet festeni.
 
A B-Rekord többet nyújt, mint a versenytársai, mert...

... a B-REKORD redőnytok egyben egy
teljes értékű áthidaló is, szemben a piacon jelen levő többi redőnyszekrénnyel melyek közül a „legkorszerűbbek” is csak önhordóak. A B-REKORD-ot méretezett betonacél armatúrával szállítjuk, ezáltal egyszerűen, gyorsan és akár házilagosan is beépíthető így Ön időt, munkadíjat és anyagot takarít meg a kivitelezés során.

... a legkorszerűbb és hazánkban elterjedtebb 37 mm-es redőnyléchez terveztük, ami Önnek kedvezőbb árú redőnyöket jelent

.... stabil nyílászáró rögzítést tesz lehetővé a betonba felnyúló konzolokkal megerősített alumínium merevítő gerendának köszönhetően, a gerenda alsó illesztő pereme pedig megkönnyíti és garantálja a pontos nyílászáró beépítést.

... a B-REKORD redőnytokba komplett redőnyrendszert kínálunk, amely a hazai gyártásnak köszönhetően könnyen hozzáférhető szemben a drágább import alkatrészekkel. Emellett a rendszer több egyedülálló újítást is tartalmaz, mint a lefutó sínbe rejtett kombi szúnyogháló erkélyajtóra, illetve a látszó csavarok nélküli, rejtett szerelés a tökéletes végeredmény érdekében.
 
Redőnybeépítés hagyományos rendszerekhez
Ezt a redőnybeépítést a hagyományos építési rendszerekhez ajánljuk, amikor a tartó falak felhúzása után készül a födém és a koszorú. A falazás során könnyen beépíthető és a kibetonozás után kiváltóként működik. Magasságával (30 cm) jól illeszkedik a standard 240 cm-es szemöldök- és 270 cm-es belmagassághoz.