termékek > b-rekord redőnyrendszer > termékismertető
termekismerteto
 
Ütemezhető költségek, Legstabilabb redőnyrögzítés, Tiszta és gyors beépítés
 
 
Redőnyrendszer további képek
0
ajanlom
0
Kapcsolódó Információk
0
Kérdések és válaszok
gomb
0
Letölthető anyagok
B-REKORD redőnytokunkhoz kínálunk komplett redőny és szúnyogháló rendszert, melynek alkatrészeit együtt terveztük és fejlesztettük redőnytokunkkal. Ennek eredménye az egyszerű és gyors szerelhetőség mellett a tökéletes, hosszú távon megbízható működés.

Legfontosabb újítása az import redőnyszekrényekhez képest, hogy nem az úgynevezett „maxi” redőnytechnológiával, hanem a legkorszerűbb és hazánkban elterjedtebb 37 mm-es redőnyléchez terveztük, ami Önnek kedvezőbb árú redőnyöket jelent.
B-Rekord redőnytok és redőnyrendszer

mikor lehet beszerezni
Be kell fejezni az épület külső és belső vakolását, színezését és fel kell hogy kerüljön a külső párkány is. Ezt követően a rendszer utólag bármikor beépíthető, így ütemezhetővé válnak a kivitelezés költségei, további előnye, hogy az utolsó fázisban történő szerelés pontos illesztéseket és szerviz lehetőséget biztosít a falkávához és a párkányhoz, így elkerülhető a redőny sérülése a körülötte folyó munkáktól és tiszta beépítést eredményez.

A falra felültetett redőnytokoknak, így ennek is praktikus előnye az ablakkávából kikerülő, a nyílászáró nyitását nem zavaró, belső falsíkon lefutó gurtni bevezetés és ez tette lehetővé a keskenyebb, 29 mm-es redőnylevezető sínünk alkalmazását is. Gurtnis mozgatás esetén a belső szerelés a gurtni bevezető elem és a gurtni csévélő rugós mechanika beszereléséből áll, ami semmi fúrással vagy egyéb piszokkal nem jár. Természetesen a B-REKORD® vég elemei elő vannak készítve az egyre elterjedtebb redőnymozgató csőmotorok fogadására is.

az eredmeny
..egy szinte teljesen láthatatlan rendszer mely több egyedülálló újítást is tartalmaz, ilyen a kombi erkélyajtó szúnyogháló, illetve a látszó csavarok nélküli, rejtett szerelés. A hosszú távon megbízható működés érdekében a B-REKORD beépítésekor a végelemek közé lefolyó beton átveszi a redőnytengely terhelését, így minimalizálja a használat következtében fellépő hibákat.
 
B-Rekord redőnytok szebb beillesztése
A redőny külső kávába való szebb illeszkedése volt a célunk azzal, hogy az eddigi porlakk szórásos festés helyett a látható, alsó alumínium elemeket egy új eljárással, kvarchomokos műgyantával kezeljük. Az így kialakult, a vakolathoz hasonló, strukturált felületet a munkálatok végén, homlokzati festékkel a vakolat színére lehet festeni.