A Baltavári Redőny Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  1. A Baltavári Redőny Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.

  2. A Baltavári Redőny Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Baltavári Redőny Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

  3. A Baltavári Redőny Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Baltavári Redőny Kft-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Baltavári Redőny Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

  4. A Baltavári Redőny Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Baltavári Redőny Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

  5. A Baltavári Redőny Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Baltavári Redőny Kft. weboldalai kapcsolódnak.
nyomtathato valtozat